AKTUELNO

Pročitajte na koje sve prirodne načine možete da se rešite tamnih kolutova oko očiju.

Ukoliko imate tamne kolutove oko očiju, ove prirodne maske i oblozi će vam pomoći da se izborite sa njima. Naravno, za sve je potrebno vreme. Budite strpljive i rezultati će se pojaviti.

Foto: Pixabay.com

Mleko

Ovaj napitak ima fantastičnu sposobnost izbeljivanja kože, pa je idealan za otklanjanje tamnih kolutova oko očiju. Tupfer od vate potopiti u mleko, pustiti da se iscedi višak tečnosti, a onda pažljivo trljati kožu oko očiju. Ostaviti da deluje pola sata pa isprati toplom vodom.

Ananas

Bebi puder rastvoriti u malo vode i mešati dok se ne dobije pasta. Dodati sveže isceđen sok od ananasa, prethodno ohlađen u frižideru, pa dobro sjediniti masu. Naneti pastu na predeo oko očiju i držati petnaestak minuta. Ovaj postupak primenjuje se dva puta nedeljno, a još bolji rezultati postižu se ako se nakon obloga na područje oko očiju pažljivo nanese sok od sveže isceđenog limuna, navodi sanportal.info

Beli slez

Napraviti smesu od 15 g kamilice i po 10 g korena belog sleza i slatkog korena, pa preliti sa 2 dl vode. Staviti na ringlu i kad proključa, ostaviti da se krčka nekoliko minuta, pa prohladiti i procediti. Mlakim čajem natopiti tupfere i utapkati na podočnjake. Nakon toga biljke staviti u gazu i držati ih na podočnjacima desetak minuta. Skloniti obloge i umiti se čajem.

Autor: Pink.rs

#Podočnjaci

#mleko