AKTUELNO

Brojni tutorijali na Instagramu i Youtube-u signaliziraju ženama da je nemoguće izgledati dobro bez tone šminke.

To je delimično tačno, kada je reč o profesionalnim snimanjima i studijskoj rasveti, ali kada se radi o svakodnevnom šminkanju, ovo je sve samo ne tačno.

U realnom životu, manje je više i ključno je samo znanje kako koristiti make up proizvode.

Hidratacija
Ovaj korak je neizbežan ukoliko želite lep ten i šminku koja će trajati ceo dan. Što se više bavite negom svoje kože, biće manje potrebe da za šminkom, a svaki make up proizvod će na vašoj koži izgledati lepše.

Prajmer
Ni kilogram pudera neće sakriti proširene pore i bore. To može samo prajmer. Izaberite onaj koji odgovara vašem tipu kože i stavite ga pre tečnog pudera. Razlika je nebo i zemlja.

Puder u prahu
Za setovanje uvek radije izaberite puder u prahu umesto u kamenu. Izgleda prozdračnije, prirodnije, a posebno je važno to što licu pada manje teško nego kameni puder. Nanesite ga širokom pufnastom četkom, lakim pokretima, bez trljanja.

Podočnjaci
Ne postoji ništa što će bolje sakriti podočnjake od korektora u boji breskve. Odgovara apsolutno svakom tenu, a nakon njega slobodno možete naneti svetliji ukoliko ima potrebe. Ključno je da će neutralisati tamnu boju podočnjaka i učiniti oči budnim.

#Lepota

#lice