AKTUELNO

Ako želite da ispratite neke od najvećih trendova sezone, a da ipak pametno investirate novac i da budete sigurni da ćete to moći da nosite i narednih sezona, izdvajamo pet trendova koji će vam se sasvim sigurno isplatiti i koji nikada neće postati out!

Još jedna prednost ovih trendova jeste i što odličnu pristaju svakoj ženi - bez obzira ima li 25 ili 55 godina, i uklapaju se bez problema u svačiji garderober.

1. Siva boja

Siva je prava zimska nijansa, koja se odlično kombinuje uz većinu boja i deluje vrlo elegantno i otmeno. Ove sezone dizajneri predlažu da uskočite u sivu boju od glave do pete - iskombinujte nekoliko komada u različitim nijansama ove boje.

Efekat neće izostati, a ipak ćete izgledati vrlo svedeno i sofisticirano. Oversized džemper i suknja pencil kroja ili cigaret sive pantalone sa sivom svilenom košuljom, a uz sve to kvalitetan sivi kaput - mogućnosti kombinovanja su zaista beskrajne!

Foto: Pixabay.com

2. Kožni komadi

Ovo je možda i najveći trend sezone, nema komada koji nije poželjan u kožnoj varijanti. Pantalone, košulje, haljine, suknje, jakne, torbe, obuća - šta god da odaberete, nećete pogrešiti. Kožni modeli deluju atraktivno, praktični su, nosivi od jutra do mraka i svako može da nađe nešto što mu pristaje.

Foto: Pixabay.com

3. Čizme iznad kolena

Ovaj model čizama izgleda moćno i zavodljivo, a jedno je sigurno - viđaćemo ih i narednih sezona! Daju poseban pečat svakom autfitu, a vrlo efektno izgledaju u kombinaciji sa suknjama i haljinama midi dužine.

4. Ženski kostimi

Ženskom odelu, koje gospodari već nekoliko sezona, sada se pridružuju i kompleti u kom glavu ulogu igraju suknje umesto pantalona. Ovakvi kostimi odišu elegancijom, ženstvenošću i snagom u isto vreme, a pravi su izbor kako za poslovne sastanke, tako i neke posebne prilike.

5. Retro torbe

Minimalističke torbe inspirisane 70-im godinama prošlog veka kakav je na primer Gucci model Horsebit vratile su se na modnu scenu. Ovakve torbe - krute, pravouganog oblika, od kvalitetne kože, koje se nose na ramenu - su toliko klasične da ih slobodno možete ostaviti ćerki u nasledstvo, njeno vreme uvek ponovo dođe!

#Garderoba

#moda