AKTUELNO

Sa dolaskom jeseni boje koje nas okružuju prelivaju se u svim nijasnama žutih, narandžastih, braon i bordo tonova.

Jedna boja je međutim najupečatljivija kada je jesen u pitanju, a to je zlatna. Ako volite jesen i sve njene predivne tonove, svideće vam se naša današnja tema. Inspirisan zlatnim tonovima, novi modni trend kada je manikir u pitanju odnosi se na zlatnu foliju na noktima.

Boja noktiju je zapravo proizvoljna i proteže se u rasponu od sasvim svetlih do vrlo tamnih nijansi, uključujući i sve neutralne i akcentne tonove, sa detaljem u vidu zlatne folije. Upravo ovaj detalj je razlog zbog kog vaši nokti izgledaju prefinjeno i elegantno, bez mnogo truda. Na noktima folija izgleda poput lišća koje opada sa grana, čineći da se savršeno uklapate u jesenji ambijent gde god da se nađete.

Od jednostavnijih do vrlo slikovitih nail art varijanti. Težak je zapravo izbor, jer postoji toliko mnogo predivnih kombinacija, kako za svakodnevni manikir, tako i za neke svečanije prilike. Pored zlatne folije nisu vam čak potrebni ni drugi dodaci za dekoraciju noktiju, a ako zaista želite da postignete upečatljiv dizajn, potražite neke kontrastne momente poput crnih šljokica i nepravilnih linija.

Zavirite u našu galeriju i pozlatite ovu jesen fantastičnim manikirom na noktima.

#MANIKIR

#Nokti

#lak

#trend