AKTUELNO

Vrlo upečatljive kratke frizure laganim korakom osvajaju svet.

Popularne "pečurke" ili "šerpa frizure" svojstvene su pre svega poznatim zvezdama koje neretko svojim pojavama šokiraju javnost, ali i svim onim damama koje se osećaju zadovoljno u svojoj koži. Ako je duga kosa vas finalni odgovor, za razmatranje ovako kratkh frizura zaista ćete morati da budete otvorenog uma.

Vrući letnji trend, kratke frizure poput one koju je Charlize Theron nosila u svom nedavnom pojavljuvanju na filmskom platnu, toliko su atraktivne da im je gotovo neoguće odoleti. Ako ste u potrazi za nečim što bi vam moglo doneti osveženje u vrelim letnjim danima, ove “pečurkice” su kao stvorene za vas. Što manje kose, to manje posla oko oblikovanja frizure gde god da krenete, a o osećaju težine i da ne govorimo.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Postoji nekoliko različitih varijacija ovih frizura od kojih možete odabrati onu koja na najbolji način prati crte vašeg lica. Kraće ili nešto duže varijante, slojevite, teksturne ili sa volumenom, zapravo zavisiće od tipa vaše kose. Osim toga kratke letnje frizure su savršene za isprobavanje nekih akcentnih boja poput plave, pink ili lila, pa čak i zelene. Svakako da se ovog leta ističe i efekat “prirodnosti” što znači da svoju kosu možete zadržati u njenoj prirodnoj nijansi, ili biti ponosne na vaše sede vlasi.

Za izražajan vizuelni volumen na kosi, preporučljivi su pramenovi u stilu 70-tih. Takođe što se kratkih frizura tiče, asimetrija je poželjna zato se usudite da je isprobate. Zavirite sa nama u magični svet kratkih frizura i pronađite baš onu koja ističe vašu lepotu.

#Frizura

#kratka kosa