AKTUELNO

Crvena zvezda u petak od 19.00 časova igra utakmicu 5. kola Evrolige. Protivnik u dvorani Aleksandar Nikolić je Alba iz Berlina.

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da je Alba opasna ekipa i da će crveno-beli u predstojećem meču Evrolige morati svih 40 minuta da budu maksimalno koncentrisani na odbranu.

- Opasna ekipa kojoj ako dozvolite da se razmaše i date joj previše prostora to ume da kazni. Vide se još obrisi starog trenera koji više nije tu, igraju sa dosta slobode u igri i ako im dozvolite taj prostor može da bude vrlo neugodno što su i pokazali na utakmici sa Fenerbahčeom - rekao je Mitrović, prenosi klub.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju sutra ekipu Albe, u utakmici petog kola Evrolige. Posle četiri odigrane utakmice, izabranici Dejana Radonjića imaju dve pobede i dva poraza, dok Alba ima skor 1/3.

- Igrači na koje svakako treba obratiti pažnju su Luk Sikma i Maodo Lo koji su lideri ekipe, ali na prvom mestu moraćemo da imamo maksimalan fokus svih 40 minuta na našoj odbrani jer je u pitanju odlična napadačka ekipa - dodao je Mitrović.

Utakmica se igra sutra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Autor: