AKTUELNO

Srpski bek je morao da napusti teren pre kraja utakmice zbog povrede!

Atlanta Hoksi su izgubili šesti meč plej-of serije protiv Filadelfije, a jedna od razloga je i loša partija Bogdana Bogdanovića.

Srpski bek je imao samo 7 poena uz jako loš šut iz igre, a tokom celog meča se mučio sa povredom! Na kraju nije završio meč jer je koleno previše bolelo. On je u četvrtoj četvrtini posle 29 minuta na terenu morao da napusti meč jer više nije mogao da trpi bol.

Foto: Tanjug AP/Ashley Landis

Sada je on pod velikim znakom pitanja sedmi meč Atlante i Filadelfije, a trener Atlante Nejt Mekmilan posle meča nije imao informacije o povredi srpskog beka.

"Ne, nemam nikakvu informaciju o Bogdanu. Tokom utakmice su mi rekli da ne može da se vrati na meč", rekao je Mekmilan posle meča.

Navijače u Srbiji će ova povreda dodatno zabrinuti. Naši košarkaši su počeli pripreme za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji se od 29. juna do 4. jula igra u Beogradu, a Bogdanović još uvek nije sa timom zbog obaveza u Atlanti.

Foto: Tanjug AP/Alex Gallardo

Posle otkaza Nikole Jokića gubitak Bogdana Bogdanovića bi za reprezentaciju bio veliki udarac, ali ostaje da se vidi koliko je ozbiljna povreda koju je srpski as doživeo.

On je na početku sezone imao velikih problema i propustio je početak takmičarske godine zbog povrede.

#Bogdan Bogdanović