AKTUELNO

Bez obzira na to što je Evroliga donela odluku da se završnica ovog takmičenja ne odigra, Grad Beograd ponosan je što je, u konkurenciji mnogih evropskih prestonica, bio favorit za organizaciju završnice takmičenja, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić povodom odluke Evrolige da se završnica ovog takmičenja ne odigra.

– Nakon što je doneta odluka da se završno takmičenje ne odigra, mogu slobodno da kažem da bi se u slučaju da je odlučeno suprotno, gotovo sigurno to dogodilo u Beogradu. Ponuda Beograda je bila najbolja, najkonkretnija i još jedan dokaz da u svakom trenutku možemo da organizujemo najveće sportske događaje. Zahvalan sam predsedniku Vučiću i premijerki Brnabić jer su svojim garancijama stali iza kandidature Beograda i učinili je najboljom – rekao je Vesić.

On je istakao žaljenje što se ovakav sportski događaj neće odigrati, ne samo u našem gradu već u Evropi.

– Beograd će već u septembru podneti zvaničnu kandidaturu za organizaciju finalnog turnira Evrolige u nekoj od narednih sezona. Siguran sam da ćemo narednih godina ponovo ugostiti najbolje košarkaše Evrope – poručio je Vesić.

#Beograd

#Evroliga

#Goran Vesić

'