AKTUELNO

Košarkaš crno-belih praznik provodi u rodnim Šopićima u porodičnom domu, a stigao je i da napravi mali košarkaški teren u dvorištu.

Košarkaš Partizana Stefan Birčević prvomajske praznike dočekao je kako i dolikuje Međunarodnom prazniku rada - na traktoru!

Srpski reprezentativac od početka vanrednog stanja nalazi se u rodnom selu Šopići, gde pomaže roditeljima u poljoprivrednim radovima, a slobodno vreme je iskoristio i da napravi mali košarkaši teren u dvorištu. Sa njim su supruga Aleksandra kao i sin od koga se ne razdvaja.

Foto: Privatna arhiva

- Uživamo ovde, odlučili smo se da dođemo u selo pre svega zbog sina, koji ima 15 meseci i ovde ima slobodu. U Beogradu bi to malo teže funkcionisalo - kaže miljenik navijača crno-belih i dodaje:

Video: Privatna arhiva

- Radim ono što meni odgovara. Smišljam šta bih mogao da uradim oko kuće, pa smo tako došli na ideju na napravimo košarkaški teren. Nisam ja nikakav majstor, ali uz pomoć oca i rođaka, uspeli smo da ga privedemo kraju. Još čekam podlogu od tartana i biće potpuno završen. Mogu da šutiram i sada, ali biće još bolje - kaže Birčević i dodaje: - Odlučili smo da sredimo i dvorište, ne bežim od rada na imanju, prija mi zaista.

Foto: Privatna arhiva

Autor: N.P.

#1. maj

#KK Partizan

#Selo

#Stefan Birčević

#koronavirus

<
'