AKTUELNO

Košarkaški Partizana igraće u polufinalu Kupa Radivoja Koraća pošto su večeras pobedili čačanski Borac sa 87:79 (20:18, 26:15, 22:13,28:24) u niškom Čairu.

Crno-beli su u finišu četvrtfinalnog susreta slomili otpor čačanskog tima, koji je tokom drugog poluvremena pretio i stigao na minus dva.

Foto: Beta/Saša Đorđević

Najefikasniji u pobedničkom timu bio Rade Zagorac sa 16 poena, a Nikola Janković ubacio je dva manje. Kori Volden je stao na 13, dok je Ognjen Jaramaz ubacio 10.

Čačane su predvodili Radovan Djoković i Brus Džons sa po 18 koševa.

Foto: Beta/Saša Đorđević

Prvu četvrtinu obeležila je egal igra, da bi se u drugoj ekipa Andree Trinkijeri razigrala i stvorila prednost koja je na poluvremenu iznosila plus 13.

Ekipa Marka Marinovića odlično je otvorila drugo poluvreme i serijom od 8:3 smanjila prednost i konstantno išli u korak sa rivalom.

Foto: Beta/Saša Đorđević

Poslednja deonica donela je šuterski obračun dva tima. Čarapić, Đoković i Gavrilović pogađali su sa linije 6,75, a sa druge strane u tome su im parirali Zagorac i Pejdž.

Foto: Beta/Saša Đorđević

Jaramaz i Tomas ubacili su važne poene u finišu koji su doneli prevagu na stranu Partizana i plasman u polufinale, gde će sutra igrati protiv FMP od 19.30.U prvom polufinalu sastaće se Crvena zvezda i Mega Bemaks od 17 sati.

#KK Partizan

'