AKTUELNO

Košarkaški klub Partizan pozvao je danas navijače da podrže ekipu protiv Budućnosti u ABA ligi i da se suzdrže od nepristojnog ponašanja.

"Velika podrška navijača oseća se poslednjih dana na svakom koraku, a tri dana pre utakmice, sve karte za Nivo 200 Arene su rasprodate. Ipak, mesta na Nivou 400 ima još puno, a kako se utakmica bliži, tako i rekord ABA lige svih vremena od 16.200 gledalaca iz Zagreba 2010. izgleda sve dostižniji", navodi se u saopštenju Partizana.

Partizan će u nedelju od 18.00 igrati protiv budućnosti u 19. kolu ABA lige.

Ulaznice za nivo 400 koštaju 200 dinara, dok je za decu besplatno, uz preuzetu besplatnu kartu i pratnju odraslih.

Beogradski klub je navijače da "još jednom pokažu svoju veličinu i istaknu zbog čega je Partizan klub od nacionalnog značaja", ali i klub za koji navija ogroman broj ljudi koji žive van Srbije i druge su nacionalnosti.

"Bodrite naš tim, dajte igračima vetar u ledja, ali budite svesni da će u nedelju, kao i svakog puta, uz Partizan biti i navijači različite vere i različite nacionalne pripadnosti. Pokažimo zašto te ljude baš ljubav prema košarci i crno-belim bojama ujedinjuje", ističi se iz Partizana.

Crno-beli su pozvali pristalice da pokažu kako se voli Partizan i uz njega stoji do pobede "ne činivši ništa što klubu može doneti i najmanju štetu".

Dodaje se da je Partizan već morao da izdvoji veliki novac za kazne u Evrokupu i ABA ligi zbog ponašanja neodgovornih pojedinaca i klub je apelovao na sve da se suzdrže od vredjanja po bilo kom osnovu i ubacivanja predmeta u teren.

#KK Budućnost

#KK Partizan

'