AKTUELNO

Dve godine nakon što je fizički nasrnuo na Milicu bez srama joj se ponovo javio.

Milica Dabović je pre dve godine prijavila je da ju je dečka Šime Šiklić Simon pretukao. 

Milica je Tada policiji prijavila da ju je dečko rukama stezao u predelu vrata nanevši joj lakše telesne povrede i ogrebotine na desnoj ruci. Dve godine nakon što je fizički nasrnuo na Milicu bez srama joj se ponovo javio, tražio da mu oprosti batine i maltretiranje, molio je da se pomire.

Foto: Printscreen Instagram

- Ja možda jesam luda, ali bolesna nisam, prijavila sam čoveka koji mi je napravio pakao od života. Policija mi je rekla "pa dobro, nije te ubio". A onda se vratio u moj grad i mrtav ladan šetka i vara ostale žene, mlati ih, te slike ću postaviti kasnije. Pošto Šime Šiklić nije samo mene premlatio, mnoge je, ali kao što znate sramota ih je da ga prijave, a on prolazi nekažnjeno. Ovo je naše dopisivanje od pre nekoliko dana. Kada čitam šta čovek piše posle svega totalno sam van sebe i šokirana da ovo postoji - napisala je Milica.

Nekadašnja košarkašice postavila je na Instagram fotografije dopisivanja. Šime je pisao Milici da je voli i dalje, da želi da je vidi, kao i da će njenog sina Stefana prihvatiti kao svog. Ali, i pored toga što mu je Milica jasno poručila da joj ne pada na pamet da se pomire, on nije odustajao. Pozvao je da pobegnu, da žive u bungalovima na Maldivima.

- Pratim te već dugo. Često sam u Beogradu. Znaš da neću odustati dok te ne vidim. Uzela me je droga, imao sam previše droge. Ne drogiram se više - napisao je između ostalog Simon.

Košarkašica mu je poručila da ne želi da ga vidi ili da pobegne sa njim.

-  Možda završi ovo u novinara, možda i oni koji su me razapinjali nešto shvate. Ne dajem mu na značaju, nego samo šaljem. One što je još prebio, pokrao i zavrnuo na Dorćolu, kažu tamo ga vide. Eto, ne da Bože da ga ja sretnem - poručila je Milica.

Pogledajte:

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

Foto: Printscreen Instagram/stefanovamama13

#Milica Dabović

#Šime Šiklić Simon

'