AKTUELNO

Američki mediji objavili su vest po kojoj je bivši košarkaš Partizana Milton Palasio poginuo u saobraćajnoj nesreći u Torontu.

Međutim, prema najnovijim informacijama on je živ i normalno se bavi trenerskim poslom. 

Ranije danas,  portal CBTV, je preneo da je  Palasio tokom četvrtka doživeo saobraćajnu nesreću kada je vozač Honde naleteo na Palasija usled otkazivanja kočnica na vozilu, kao i to dda je košarkaš u relativno kratkom vremenu prebačen u bolnicu, ali da su povrede bile fatalne po nekadašnjeg košarkaša kojem je Partizan bio prvi klub posle sedmogodišnje NBA karijere.

Ova informacija obišala je svet i potresla brojne kolege košarkaša, ali nije tačna jer je potvrđeno da je košarkaš živ i zdrav. Milt Palasio trenutno radi u razvojnom timu Bruklina kao trener i normalno obavlja svoj posao.

Nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević demantovao je vest o smrti Palasija.

- Nije istina da je Milton Palasio poginuo. Radi se o lažnoj vesti koja se prvi put pojavila prošle godine. Čuo sam se sa Dankom Cvjetičaninom, koji je manadžer, i on mi je potvrdio da je s Palasijom sve u redu - rekao je za Kurir Duško Vujošević, koji je trenirao Palasija u Partizanu.

#Milton Palasio

'