AKTUELNO

Još glasniji aplauz, večeras su dobili medicnski radnici, ali i policajci, novinari, radnici u supermarketima i apotekama, kao i svi koji se bez straha hvataju u koštac sa nevidljivim neprijateljem.

Mnogi su se, baš kao i prethodnih večeri, i večeras našli na svojim terasama i prozorima i aplauzima pozdravljali one koji danima ne dolaze svojim kućama, jer pomažu sugrađanima koji su zaraženi koronavirusom.

Video: Pink.rs

Srbija je po ko zna koji put pokazala da ima veliko srce i građani da su u najtežim trenucima ujedinjeni i da dišu kao jedan.

Sa nekih terasa mogla su se čuti dovikivanja imena, poput Ljubice, Marija, Milena, kao u kultnom filmu "Lajanje na zvezde".

Video: Pink.rs

Takođe, i ove večeri aplauze su pratili i zvuci muzike, koja se mogla čuti širom Srbije, koja je ujedinjena još jednom aplaudirala kineskim lekarima, aplaudirala i podržavala preko grupa i komšije iz Hrvatske pogođene zemljotresom, aplaudirala i onima koji su kod nas, ali u svetu pogođeni pandemijom korona virusa.

Srbija aplaudira. Aplaudira lekarima, osoblju, čistačima ulica, kasirkama, ljudima u vodovodu, ljudima u elektrodistribuciji.

Srbija šalje jasnu poruku. Poruku da je ujedinjena, da će se boriti i pobediti!

#Srbija

#aplauzi

#koronavirus

'