AKTUELNO

Zamenik predsednika Pokreta Snaga Srbije - BK, Dragomir J. Karić, izrazio je uverenje da će prosečna plata biti 900 evra i da će Priština ukinuti takse.

Karić je rekao da smatra da je nekorektno prema građanima organizovati bilo kakav bojkot izbora u Srbiji, državi u kojoj svaki dan niču nove fabrike, gde ni sam predsednik Aleksandar Vučić ne zna koliko ih je otvorio, gde se grade novi kilometri puteva i auto-puteva, mostovi.

"Ako opozicione stranke ne izađu na izbore, mislim da više neće postojati na političkoj sceni. Nikada neće imati ovakvu šansu. Verujem da će u poslednjem momentu većina tih partija koje zagovaraju bojkot izaći na izbore", rekao je Karić.

On je dodao da očekuje fer izbore i da će na birališta izaći više od 60 odsto glasača "zato što su shvatili da se programom za preporod Srbije 2025 sa 14 milijardi evra investicija ostvaruje strategija predsednika Srbije za razvoj infrastrukture, da svako selo ima asfaltni put, vodovod, kanalizaciju i da ona vodi ka boljoj budućnosti njihove dece".

"Verujem u to što radi predsednik Vučić. Oduševljen sam kako je brzo ušao u sve strateške probleme, a na kritike koje mu se upućuju mogu da kažem da oni kritikuju čoveka koji je zapostavio čak i svoju porodicu za dobrobit Srbije", istakao je Karić.

Na konstataciju da bivša vlast ništa nije ostavila u budžetu i da je dovela Srbiju na ivicu bankrota, Karić je čestitao čelnicima SNS koji su sa koalicionim partnerima prihvatili da preuzmu Srbiju i da krenu od nule.

#Aleksandar Vučić

#Dragomir Karić

#Izbori2020

#Plata

'