AKTUELNO

Beogradski odbori Srpske napredne stranke danas su od 16 časova započeli prikupljanje potpisa podrške listi za predstojeće izbore. Član Predsedništva i predsednik Gradskog odbora Beograd Nebojša Stefanović, podršku listi pružio je na Voždovcu.

Prema rečima Stefanovića ogroman broj ljudi koji je danas širom Srbije došao da podrži listu „Aleksandar Vučić - Za našu decu“, jasno pokazuje da želi da Srbija nastavi u ovom pravcu i da ide putem reformi, da naš životni standard raste, da podižemo našu ekonomiju i da živimo bolje.

Foto: Beogradski odbor SNS

„Ono što su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka u prethodnom periodu napravili jasno je ucrtalo put i na mnogo načina promenilo Srbiju. Promenilo je na način da mi danas imamo dobru budućnost, da ne strahujemo za ono što je ispred nas, da se radujemo svakoj novoj fabrici, da se radujemo svakom novom uspehu naše zemlje i da uspevamo da obezbedimo budućnost za našu decu“, rekao je Stefanović.

Foto: Beogradski odbor SNS

Stefanović se zahvalio ljudima koji su danas u Beogradu svojim potpisom podržali listu i dodao da je to prvi korak u značajnim izborima koji su pred nama.

Foto: Beogradski odbor SNS

„Veoma je važno da građani izađu na izbore i podrže Aleksandra Vučića i politiku koju on predstavlja, a to je politika moderne, snažne Srbije, Srbije koja pruža jednaku šansu svima i Srbije koja brine o budućnosti svakog svog čoveka“, zaključio je Stefanović.

Foto: Beogradski odbor SNS

#Izbori2020

#Lista

#Nebojša Stefanović

#SNS

#potpisi

'