AKTUELNO

Od trenutka raspisivanja parlamentarnih izbora veliki broj građana uputuo se u centrale Srpske napredne stranke, kako bi svojim potpisom pružio podršku listi Aleksandra Vučića - Za našu decu.

Potpis podrške listi u prostorijama OO SNS Zvezdara danas su dali direktor i glavni i odgovorni urednik portala Pink.rs Nemanja Pajić, gradska sekretarka sa socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, kreatorka Suzana Perić, Strahinja Danilović, direktor JKP "Infostan tehnologije", kao i Vesna Stanojević, koordinatorka "Sigurne kuće".

Nemanja Pajić je na svom Instagram profilu istakao da je večeras uz brojne sugrađane, prijatelje, istaknute ličnosti naše zemlje, potpisom pružio podršku listi Aleksandar Vučić - Za našu decu!

"Zvezdara je opština u kojoj sam proveo veliki period svog života, uključujući i školovanje. Rođen sam u Beogradu 1979. godine i srećan sam što se moj grad konačno menja, gradi, dobija izgled metropole. Biram ljude koji žele da se mladi i obrazovani vrate u našu zemlju, u njoj ostanu i učestvuju u njenom razvoju!", napisao je Pajić.

Foto: Pink.rs

Suzana Perić, takođe je svoje oduševljenje predstojećim izborima podelila sa pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

"Izbori 2020! Srećna sam što sam večeras na Opštini Zvezdara dala podršku listi Aleksandar Vučić - Za našu decu, uz brojne sugrađane, prijatelje i istaknute javne licnosti. SNS stvara Srbiju u kojoj se mladima daje šansa, u kojoj naša deca imaju budućnost. Opština Zvezdara, svi zajedno smo jači!", napisala je ona.

Veliki broj građana širom Srbije u toku celog dana, u redovima su čekali da potišu podršku listi SNS, koja očekuje da će u toku dana sakupiti dovoljan broj potpisa da se kandiduje za izbore raspisane za 26. april.

#Izbori

#Izbori2020

#Lista

#Podrška

#SNS

#potpisi

'