AKTUELNO

Posle 15 dana borbe za život 16. mesečna beba Danijela Ristić, koja je upala u kantu sa krečom, preminula je u Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić".

Beživotno telo bebe upućeno je na obdukciju, a porodica tragično stradale Danijele nije bila u stanju da bilo šta komentariše.

Podsetimo u stanu u Ulici Mileve Marić Ajnštajn 2, u Novom Beogradu mala Danijela upala je u kantu sa bojom i umalo se ugušila. Incident se dogodio dok je njena majka Smanta Ristić prostirala veš, a Danijelini nešto stariji brat i sestra gledali tv.

Dete je iskoristilo trenutak nepažnje otpuzalo u kuhinju, otvorilo kantu i upalu u nju.

Kada je majka Samanta primetila da je nema, krenula je da je traži i zatekla je užasan prizor. Odmah ju je oprala od kreča, dala veštačko disanje odvela u bolnicu gde su se lekari borili za njen život.

- Velika nas je muka i tuga snašla, izgubili smo našeg anđela, našu Danijelicu. Majka je u šoku i kao i svi ostali članovi porodice nisu u stanju da govore. Znali smo da će bitka biti teška da Danijela ima problem sa plućima, disanjem i bubrezima, ali na kraju na žalost otkazao je i mozak kaže jedan od brojnih rođaka koji su od preksinoć kada se čulo za tragediju neprestano u stanu Danijeline porodice.

#Beba

'