AKTUELNO

Lepa Olac Bilbao Gonzales (20) sa osmehom na licu napustila je VMA, a potom i Srbiju.

Nakon mesec dana teškog oporavka, bivša mis Marbelje dobila je odobrenje da lečenje može da nastavi kod kuće i njeno stanje je dobro.

- Olac je imala tešku operaciju rekonstrukcije nogu i kada je postoperativni period protekao zadovoljavajuće, odobreno je da više ne bude pod budnim okom lekara. Čim je saznala da može da napusti VMA, ona je rezervisala avionsku kartu za Španiju i pre četiri dana napustila Srbiju - kaže izvor sa VMA.

Mis se pre nego što je napustila bolnicu zahvalila osoblju i lekarima na nezi koju su joj pružili.

Foto: Printscreen Facebook

- Olac je sve vreme boravka na VMA bila pristupačna za komunikaciju i bespogovorno je slušala svaki savet lekara. Pre povratka u Španiju zahvalila se svima koji su imali kontakt sa njom i nije krila da je oduševljena radom naših lekara. Ispričala je da će ih zauvek pamtiti - kaže sagovornik.

Bivša mis Marbelje povređena je u noći između 10. i 11. juna u eksploziji u Novoj Galenici, a bomba je podmetnuta pod automobil Strahinje Stojanovića (28), koji je u trenutku nesreće otišao do kuće po telefon koji je zaboravio. Sumnja se da je Stojanović bio blizak sa Šaranovićima, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića. Paja Stojanović, otac napadnutog Strahinje Stojanovića, ubijen je 2015. u Zemunu sa nekoliko hitaca.

#Misica

#VMA

'