AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M.M. (23) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo primanje mita i N.B. (47) zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo primanje mita u pomaganju.

Sumnja se da je M.M, kao odgovorno lice službe za prijem i kontrolu mernih mesta u Elektrodistribuciji Jagodina, 16. avgusta tražio i primio novac u iznosu od 500 evra, kako bi odložio isključenje električne energije u ugostiteljskom objektu u Svilajncu, koji je u vlasništvu oštećenog, saopštio je MUP.

Sumnja se i da je M.M. 20. avgusta zahtevao od oštećenog novac u iznosu od 500 evra, kako bi mu umanjio obračun utroška električne energije.

Uhapšena N.B, zaposlena u "EPS Snadbevanje" u Svilajncu, sumnjiči se da je pružila pomoć M.M. prilikom izvršenja krivičnog dela na taj način što je 16. i 21. avgusta preuzela novac od oštećenog.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, po čijem isteku će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

#Hapšenje

#mito

'