AKTUELNO

Zoran Marjanović (40), optužen za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović (33), nestao je nakon što je polovinom jula pušten iz zatvora, piše "Alo".

Poznanici, komšiluk i svi kažu da Zorana nisu videli od kako je 12. jula pušten iz Centralnog zatvora i da imaju utisak da je "u zemlju propao".

U prodavnici, u kojoj Marjanovići redovno kupuju, ispričali su gotovo identičnu priču.

- Svi članovi porodice Marjanović najnormalnije i redovno dolaze ovde da kupuju, ali ne i Zoran. Njega niko nije video. Otac Vladimir i ostali redovno dolaze u radnju, kupuju hranu, sredstva za higijenu i ostalo, ali Zoran ne - kaže jedna od radnica prodavnice.

Kuća porodice Marjanović u Borči juče je delovao pusto. Ispred nje su bila parkirana dva porodična automobila, a u dvorištu nije viđen niko od ukućana. Čak ni njihov pas.

Foto: Informer

Jedino je primetno da je posle više meseci na grobu ubijene Zoranove supruge Jelene ostavljeno novo cveće, ali i misteriozna i emotivna poruka. Na Jelenin grob postavljena su dva nova buketa s veštačkim cvećem u staklu. Jedna je u obliku suze sa belim i roze veštačkim ružicama, a druga u obliku spojena dva srca, u kojem se nalaze crvene ružice, ali i bela gipsana figura malog anđela. Na njoj je zalepljen papirić, na kojem je ćirilicom štampana emotivna poruka:

- Voljeni ne umiru dok žive oni koji ih vole - glasi poruka na cveću.

Nije poznato ko je ostavio cveće, a prema rečima izvora “Alo!” sumnja se da je to uradio upravo Zoran.

Foto: Andrej Nihil

- Dva spojena srca su nešto što asocira na ljubav. U jednom od njih se nalazi anđeo. Sumnja se da je to ostavio upravo Zoran - kaže izvor blizak porodici.

Posle nepunih deset meseci, koliko je Zoran bio u zatvoru, pušten je na slobodu 12. jula. Vozilom njegovog advokata dovezen je u svoj dom u Borči, gde mu se obradovala najviše mala Jana, koja je istrčala sa jednom sandalicom na nozi kako bi ga zagrlila. Dan kasnije viđen je na kapiji zajedno sa svojim ocem, kako prati gošću, a od tog trenutka je potpuno nestao. Dok jedni tvrde da je rešio da promeni način života i da ne izlazi iz kuće, počele su da kruže priče da je netragom nestao, s obzirom na to da ima potpunu slobodu kretanja, iako se protiv njega vodi postupak zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu.

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

'