AKTUELNO

Na terenu su Hitna pomoć i policija.

U železničkoj nesreći koja se dogodila na pruzi u beogradskom naselju Ripanj povređeno je 14 osoba. Nesreća se dogodila jutros oko 6:30.

Putnički voz koji je saobraćao na relaciji Lapovo-Beograd udario je u radnu mašinu koja je u tom trenutku stajala na pruzi. Na mašini su, kako saznajemo, bile tri osobe i one su najverovatnije, prema prvim rezultatima istrage, krale gorivo iz radne mašine, o čemu svedoče i kanisteri pronađeni u žbunju.

Foto: Pink.rs

Došlo je do direktnog kontakta i povređeni su putnici koji su se nalazili u vozu. Najverovatnije nije reč o teškim telesnim povredama.

Foto: Pink.rs

Voz se kretao malom brzinom, a povređeni putnici žalili su se na povrede stomaka, grudnog koša i rebara, a te povrede nastale su najverovatnije kada je voz zakočio, a putnici su odskočili sa svojih mesta i udarili u sedišta ili stočiće.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Reagovala je policija iz stanice Beli potok, na teren su poslate i tri ekipe Hitne pomoći i svi povređeni transportovani su na VMA.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

U toku je policijski uviđaj, a tu je i stručna komisija "Srbija voza".

Saobraćaj na ovoj deonici pruge u smeru ka Beogradu je obustavljen.

Pročitajte još: UŽASNE SCENE U ZEMUNU: Ogroman požar kod Pupinovog mosta, povređeni vatrogasci, VATRA GUTALA SVE PRED SOBOM (FOTO+VIDEO)

M. Mijatović

#Ripanj

#Sudar

'