AKTUELNO

Najbolji prijatelj Sanje Papić ističe da su porodica i prijatelji Sanje Papić i Dragoslava Ognjanovića još uvek u šoku nakon tragedije!

U pucnjavi u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu ubijen je poznati advokat, koji je između ostalih branio i Luku Bojovića, Dragoslav Ognjanović (57), nekada zaposlen u policiji. Dragan Ognjanović bio je i muž srpske misice Sanje Papić  sa kojom je imao devetomesečnu ćerkicu Laru.

Foto: Printscreen Instagram

Najbolji prijatelj nekadašnje misice Boris Obreški otkrio je za Pink.rs da je Sanja Papić trenutno u Hravtskoj na odmoru, da je sa njom ćerkica Lara, ali da ne može da stupi u kontakt sa njom. Ističe da je otišla pre nekoliko dana i da je saznala za strašnu tragediju koja ju je zadesila.

Ne mogu ni da zamislim kako se sada oseća. Pokušavam da dobijem porodicu, ali je trenutno čitava ludnica. Sasznalo se za ovo pre sat i po vremena i sve je još sveže.

Kaže da se trudi da dobije informacije sa Urgentnog cetra u vezi zdravstvenog stanja u kojem je Ognjanovićev ranjeni sin.

Foto: Privatna arhiva

- Zatečeni smo, čujem se sa članovima porodice i trudimo se da se međusobno podržimo i da učinimo sve da podržimo Sanju jer smo joj mi najbitniji. Svi smo u šoku i dalje - kaže Obreški za Pink.rs.

Ističe da je ćerkica Lara sa majkom i da o njoj brine Sanjina sestra od tetke koja će u ovoj teškoj situaciji i te kako pomoći.

#Sanja Papić

'