AKTUELNO

Novi užasni detalji.

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je juče novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, kojom ga tereti da je ubio suprugu Jelenu Krsmanović. Marjanović je ponovo optužen za teško ubistvo, ali je u optužnici ovog puta i svedočenje Zoranove i Jelenine ćerke.

U optužnici piše da je „iskoristivši Jelenino poverenje, Zoran nju namamio da se spuste u podnožje nasipa na kanalu, dok je dete ostalo na nasipu“.

Foto: Printscreen Facebook

- Kada su se spustili do kanala, Zoran je Jelenu najpre ubo oštrim predmetom i u desni lakat, nakon čega je Jelena počela da beži travnatom površinom. Tada je izgubila patiku i mobilni telefon, kao i gumicu kojom je bila vezana kosa. Marjanović ju je sustigao, strgao joj je gornji deo trenerke, a potom opet zadao više udaraca u glavu, nanevši joj višestruke prelome lobanje, nakon čega ju je potopio u kanal. Pre smrti, Jelena je udahnula vodu iz kanala – navodi se dalje u optužnici.

Foto: Portal Republika

Foto: Portal Republika

Prethodna optužnica protiv Zorana Marjanovića podignuta je 9. februara ove godine , međutim, nju je Viši sud 20. marta vratio tužilaštvu i naložio da pribavi određene dokaze radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, a među njima i da sasluša maloletnu ćerku Marjanovića.

Ukoliko sud potvrdi optužnicu, od jeseni se može očekivati i početak suđenja Zoranu Marjanoviću za teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'