AKTUELNO

U Beogradu se noćas dogodilo četiri saobraćajne nezgode, a Hitna pomoć je imala 110 intervencija od kojih 27 na javnom mestu, rekao je jutros portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.

Prema njegovim rečima, prva nezgoda se dogodila u 22.00 na Mirijevskom vencu kada je povređen muškarac starosti oko 28 godina koji je zbrinut i prevezen na Vojnomedicinsku akademiju.

U ulici Vojvode Micka u 22.48 došlo je do udesa u kojem je povređena žena starosti oko 54 godine koja je prevezena na VMA.

Lutovac je kazao da se saobraćajna nezgoda dogodila i na Batajničkom drumu u 23.57, ali da su povređeni odbili lekarski transport.

U 02.04, u udesu u Ustaničkoj ulici, povređena su dvojica mladića starosti oko 25 i 26 godina i devojka starosti 21 godinu koji su zbrinuti i voženi na VMA.

Hitnoj pomoći su se za pomoć od hroničnih bolesnika noćas javljali srčani bolesnici i astmatičari, kazao je Lutovac i dodao da astmatičarima posebno ne pogoduju vremenski uslovi u proteklih nekoliko dana.

Hitna pomoć je juče tokom dana zabeležila 151 intervenciju od kojih 56 na javnom mestu i šest saobraćajnioh nezgoda u kojim je povređeno šest osoba.

#Hitna pomoć

#Intervencije

'