AKTUELNO

Jezivo nasilje kod Gračanice.

Kosovska policija u Gračanici uhapsila je 25-godišnjeg M. T. iz Gornje Gušterice, koji je svoju suprugu K. T. (22) čak 18 puta izbo nožem, i određen mu je pritvor do 48 sati.

"Večernje novosti" navode da je žena napadnuta juče i sa teškim povredama ruku i grudnog koša odmah primljena u bolnicu u Prištini, odakle je prebačena u KBC u Kosovskoj Mitrovici, a zatim u KBC Kragujevac.

Prema rečima lekara K. T. je u izuzetno teškom, ali stabilnom stanju.

- Ona je posle reanimacije u našem Kliničko-bolničkom centru otpremljena za Kragujevac u svesnom stanju - kazao je za "Novosti" direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici dr Milan Ivanović, naglašavajući da su pojedini ubodi bili nadomak srca.

List navodi da, iako je bilo indicija da je prilikom nasrtaja na suprugu M. T. povredio i bebu, u stanici Kosovske policije u Gračanici negirali su da se detetu nešto dogodilo.

- Nakon nanetih povreda, osumnjičeni je otišao sa lica mesta, a nesrećna žena je puzeći uspela da izađe u dvorište. Odatle su komšije i rođaci pozvali policiju i Hitnu pomoć - kazali su u gračaničkoj policiji.

Tu su naveli da je M. T. brzo uhapšen u obližnjem selu i određen mu je pritvor. Prema saznanjima iz policije, njegova supruga sa kojom ima dvoje maloletne dece, i ranije ga je prijavljivala za nasilje u porodici.

#Gračanica

#Porodično nasilje

'