AKTUELNO

Na Obrenovačkom putu sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio Miodrag S (34), nakon što je u automobilu eksplodirala ručna bomba, a on završio u kanalu pored puta.

- Jutros oko 3: 30 sati, dežurnim službama je prijavljeno da se dogodila saobraćajna nezgoda, odnosno da je na starom Obrenovačkom putu, jedan automobil sleteo sa puta, da se isprevrtao i da je završio nekih tridesetak metara od kolovoza u kanalu. Takođe je javljeno da je jedan čovek ostao zaglavljen unutra. Odmah su reagovali Hitna pomoć, policija i vatrogasci - rekao je novinar televizije Pink, Mladen Mijatović.

Kako je rekao, odmah je ustanovljeno da je čovek mrtav, i ispostavilo se da je u pitanju Miodrag S (34), i da je vozio automobile marke “opel kadet”.

- Ali, istražnim organima je odmah bilo nešto sumnjivo i utvrđeno je da je u automobilu neposredno pre nego što je sleteo sa puta došlo do eksplozije ručne bombe. To znači da je neko izvukao osigurač i zato je verovatno automobil i sleteo sa puta, jer je vozač praktično odmah stradao i zatim izgubio kontrolu nad vozilom - rekao je Mijatović.

Prema njegovim rečima, žena tog muškarca, koja je prva pozvala dežurne službe, uspela je nekako da prepešači oko dva kilometra dalje do prvog naselja i prijavila nesreću.

- Ona je zatim potvrdila priču da je pre nego što su sleteli sa puta došlo do eksplozije. Ona tvrdi da ne zna šta je izazvalo eksploziju, ali je brzo ustanovljeno da je u pitanju ručna bomba i pronađen je osigurač od ručne bombe. Žena je završila na VMA, tamo je prevezena kolima hitne pomoći a istražni organi treba da utvrde šta se dogodilo - rekao je Mijatović.

On je naglasio da ne pamti da se na teritoriji Republike Sbije dogodio ovakav sličan zločin.

#Automobil

#Eksplozija

#Nesreća

'