AKTUELNO

Muškarac (31) povredjen je jutros iz vatrenog oružja u Ulici Ljubiše Miodragovića u naselju Mirijevo, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je da je oko 6.10 prijavljeno da je muškarac upucan u nogu zbog čega je posle ukazane pomoći prevezen u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.

U Ulici Stojana Arandjelovića sinoć oko 21.50, takodje je iz vatrenog oružja je povredjen muškarac (35), posle čega je prevezen u reanimaciju u Urgentni centar.

Pešak, muškarac (30), zadobio je teške povrede oko 19.35 u Ulici 27. marta bb zbog čega je vožen u reanimaciju u Urgentni centar, a motociklista (30) je takodje teško povredjen u saobraćajnoj nezgodi oko 20.52 u Ulici kneza Višeslava zbog čega je prevezen u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nezgodi na uglu ulica Cara Dušana i Skadarske, jutros oko pet časova povredjena su dvojica mladića od 27 i 25 godina zbog čega su prevezeni u KBC Zvezdara, a nema povredjenih osoba u drugoj saobraćajnoj nezgodi, oko 4.20, u Bulevaru despota Stefana.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 98 puta, od čega je 18 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili hipertoničari.

#Hitna pomoć

#Pucnjava

'