AKTUELNO

Do druge godišnjice od smrti Jelene Marjanović nije ostalo ni mesec dana, a konačno razrešenje misterije njenog ubistva i dalje je pod znakom pitanja.

Poslednjih šest meseci Zoran Marjanović je u pritvoru kao glavni osumnjičeni, a cela porodica pod lupom javnosti. Novu misteriju danas je uneo i skriveni poklon na njenom grobu.

Tačno ispod knjige na kojoj su isklesani poslednji stihovi posvećeni ubijenoj pevačici, ekipa Telegrafa.rs pronašla je poklon, ostavljen tako da ga je nemoguće primetiti, osim ako se ne priđe spomeniku.

Kroz providni celofan, koji je uvezan narandžastim vunenim koncem, jasno se vidi crtež mace, a iznad njene glave i plavo srce.

Manje primetan je natpis na samoj slici, a koji slama srce. Naime, lepim, čini se ženskim rukopisom ispisana je potresna poruka: "Srećan 8. mart 2018".

Nije najjasnije ni da li ova čestitka ima neko dublje značenje koje je vezivalo Jelenu i osobu koja je poklon ostavila na grobu.

Od trenutka kada je ubijena na najmonstruozniji način, mediji i javnost pomno su pratili sve pojedinosti o zločinu, i u svemu tome zaboravilo se da je ona bila nečija majka i prijatelj.

Pročitajte još: OTROVALA MUŽA: Smrtni slučaj u subotičkoj bolnici DOBIO ŠOKANTAN EPIOLOG!

#8.mart

#Grob

#Jelena Marjanović

#Poklon

'