AKTUELNO

Lekari Hitne pomoći su brzo stigli po pozivu, ali Sonji nije bilo spasa.

Sonja R. (50), direktorka u jednoj poznatoj kompaniji, pronađena je mrtva sinoć u svom stanu na Voždovcu, a policija je privela njenog nevenčanog supruga, jer su, prema nezvaničnim informacijama, na telu uočene povrede.

Veruje se da je upravo nevenčani suprug sinoć uputio poziv Hitnoj pomoći i naveo da je Sonji pozlilo i da je izgubila svest. Sve se događalo oko 22 sata. Hitna je brzo stigla u stan koji se nalazi u naselju Medaković 3 i dugo su pokušavali da reanimiraju Sonju, ali nažalost bez uspeha.

Tada su navodno na Sonjinom telu uočene povrede.

Uviđaj je obavilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, a Sonjino telo je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Komšije sa kojima su reporteri Telegraf.rs danas razgovarali rekli su nam da su Sonja i njen partner delovali kao skladan par i da ništa nije slutilo da je bilo problema među njima.

Ipak, u poslednje vreme su je slabije viđali sa njim.

"Ovde radim već godinama i stalno sam ih viđala zajedno. Delovali su kao divan i skladan par. Međutim, u poslednje vreme primetila sam da Sonja dolazi u radnju bez supruga. Pitala sam je gde joj je dragi, a ona mi je kratko rekla da nisu više zajedno", rekla je naša sagovornica.

Komšije su navele i da sinoć ništa čudno nisu čuli iz Sonjinog stana.

Ubijena Sonja je, podsetimo, je sestra muža voditeljke Ane Pendić Radoš.

Autor: Iva Besarabić