AKTUELNO

Prema izjavama očevidaca, motorista je nakon udara ostao svestan, ali je pretrpeo ozbiljne povrede

Tokom jutarnjih sati na Ibarskoj magistrali kod mesta Adrani došlo je do teške saobraćajne nezgode kada su se sudarili vozilo i motor. Do nezgode je došlo kada se vozilo uključivalo sa sporednog puta, a motorista je udario u njega i od siline udara pao na zemlju. Na svu sreću, imao je na sebi kacigu, što mu je spasilo život, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Prema izjavama očevidaca, motorista je nakon udara ostao svestan, ali je pretrpeo ozbiljne povrede. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i povređeni motorista je prevezen u najbližu bolnicu na dalje lečenje.

Policija je odmah izašla na teren i započela uviđaj kako bi utvrdila tačne okolnosti nesreće. Uviđajna ekipa trenutno radi na prikupljanju dokaza i uzimanju izjava svedoka kako bi se razjasnilo kako je došlo do ove nesreće.

Ibarska magistrala poznata je po velikom broju saobraćajnih nesreća, te se apeluje na vozače da budu dodatno oprezni, posebno na deonicama gde se sporedni putevi uključuju na glavnu magistralu.

Apel za bezbednost u saobraćaju

Ovaj incident još jednom podseća na važnost nošenja zaštitne opreme, poput kaciga, za motocikliste. Kaciga je u ovom slučaju bila ključna za preživljavanje vozača motora. Policija i stručnjaci za bezbednost u saobraćaju neprestano apeluju na vozače da poštuju saobraćajne propise i budu pažljivi, kako bi se smanjio broj nesreća na putevima.

Autor: