AKTUELNO

Sedmi dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić telo devojčice još uvek nije pronađeno, a pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora pregledaju okolinu kuće D. D. koji je osumnjičen za ubistvo.

Policija i ovog jutra isušuje pojedine rezervoare...

Pregledan je i komšijski rezervoar s vodom u blizini imanja osumnjičenog.

Šta se trenutno događa u selu Zlot?

U selu Zlot za sada je situacija potpuno mirna ispred porodičnog doma Dragijevića, međutim potraga je nastavljena i šestog dana od kada se traga za telom devojčice, a sada je sav fokus na drugoj strani sela. Cisterna i vatrogasci spasioci od ranog jutra rade na terenu, s tim da policija sada obezbeđuje prilaz ka tom delu, dok ispred kuće gde trenutno živi samo Svetlana, nema nikoga. Pripadnici Uprave kriminalističke policije iz Beograda i Bora rade punom parom, do sada je ispražnjen i pretražen rezervoar za vodu, a takođe i korito potoka koji se nalazi u okolini.

Foto: Tanjug /VLADIMIR ŠPORČIĆ

Pretražuje se i okolina kuće osumnjičenog, dok pripadnici Sektora za vanredne situacije pregledaju potok koji je u blizini.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta, a 4. aprila je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio da je ubijena i da su uhapšena dvojica osumnjičenih.

Tužilaštvo je saopštilo da je D. D. priznao zločin, dok se J. S. branio ćutanjem. Uhapšeni su otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se telo premesti na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog za ubistvo D. D. preminuo je u Policijskoj upravi u Boru u nedelju.

Foto: Tanjug /VLADIMIR ŠPORČIĆ

Prethodnih dana policija, zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja pretraživala je Lazarev kanjon, a pregledana je i jama iznad kanjona dubine 70 metara.

Autor: