AKTUELNO

D. D. je preminuo u ranim jutarnjim satima u PU Bor.

Smrt D. D. (40), brata Dejana D. koji se sumnjiči za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, ne bi trebalo da odloži saslušanje njihovog oca R. D. (73), koji je takođe zadržan u policiji, zbog sumnje da je pomogao da se telo devojčice prebaci na drugu lokaciju.

U ovom trenutku nije poznato da li je R. D. obavešten o smrti mlađeg sina. Ukoliko jeste, uvek postoji mogućnost da sam od tužilaštva zatraži odlaganje saslušanja zbog novonastale situacije.

Podsetimo, D. D. je juče policija dovodila do dvorišta porodične kuće u Zlotu, gde su proveli oko pet minuta. Kako nezvanično saznajemo, D. D. je juče policiji davao adrese i vodio ih na lokacije, ali tela nije bilo.

On je preminuo u nedelju u ranim jutarnjim satima u PU Bor.

"D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt", saopšteno je iz policije i navedeno da će obdukcija biti obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.