AKTUELNO

Za ubistvo Danke Ilić (2) za kojom je pola Evrope tragalo deset dana osumnjičeni su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot!

Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, neleteo na dvogodišnju devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

Redakcije Informera uspela je da stupi u kontakt sa Radoslavom Dragijevićem iz sela Zlot koji nam se predstavio kao otac osumnjičenog muškarca.

Na naše pitanje da li je tačno da je njegov sin Dejan priveden zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu devojčice Danke Ilić, on je odgovorio da jedino zna da mu je sin uhapšen.

- Dejana su uhapsili na radnom mestu i to je sve što znam o tome. Upravo sam krenuo u policiju da dobijem još neke informacije - kaže Radoslav.

Prema njegovim rečima njegov sin Dejan se poslednjih dana nije ponašao čudno, niti je pričao o Dankinom nestanku.

- Ceo grad priča o toj devojčici, a on nije tome pridavao posebnu pažnju. Normalno se ponašao, nisam na njegovom licu primetio ništa neobično - naglasio je on.

Dodao je i da ne želi da govori o ubistvu Danke Ilić i da tek treba da sazna kakvu ulogu je njegov sin imao u tome.

Podsetimo, potraga za nestalom Dankom Ilić (2), nažalost, dobila je tragičan epilog.

Najcrnje slutnje porodice i javnosti su se obistinile, a jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili djevojčicu, a potom njeno telo bacili na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora.