AKTUELNO

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Niša, poginula je dvadesetdvogodišnja devojka Vaida Šaćiri i majka povređene devojke L. A. (24).

U ovoj nesreći, do koje je došlo kad je "sitroen" sleteo s nadvožnjaka na auto-put i prevrnuo se, povrede je zadobio je i I. A. (54) otac teško povređene L. A, ali on je u svesnom i stabilnom stanju.

Tragične vesti potvrdio je deda ove ugledne porodice iz Pirota, međutim od šoka nije želeo da komentariše ništa više od toga.

- Mi smo u žalosti, nismo u stanju da dajemo bilo kakve izjave - rekao je Vaidin deda.

Porodica Šaćiri inače je ugledna porodica iz Pirota koja ima dugogodišnji biznis sa poslastičarnicama, a Vaida je živela na relaciji Beograd-Pirot. Do nesreće na starom putu Niš - Prosek, nedaleko od Konjičkog kluba, došlo je u subotu oko 13.30 sati kada je, iz još neutvrđenih razloga, vozilo "sitroen ksara" sletelo sa kolovoza i prevrnulo se na bok.

Kako saznajemo, u "sitroenu" je bila tročlana porodica iz Beograda, a pored preminule Vaide Šaćiri koja je živela u Beogradu, stradala je i majka devojke koja je bila u istim kolima. Takođe, Vaida je sa porodicom, kako se pretpostavlja, bila u kolima jer je Vaidin brat verenik povređene devojke L.A.

- Iz dokumenata koja su kod njih nađena vidi se da su im prebivališta u Pirotu i Beogradu, pa se pretpostavlja da su putovali za Beograd. Zasad se još ne zna kako je došlo do nesreće, nema tragova kočenja, pa se ne isključuje mogućnost da je uzrok udesa tehnički problem na automobilu Detalji se još utvrđuju, a i vozač "sitroena" I. L biće ispitan - kaže izvor.

Na fotografijama stravične saobraćajne nesreće vidi se automobil prevrnut na bok, kao i ekipe Hitne pomoći sa nosilima i vatrogasci. Osim što je prevrnut, na automobilu se vide velika oštećenje sa prednje strane vozila.

Pevač Darko Filipović na društvenoj mreži Instagram oprostio se od preminule devojke. 

On je objavom potresao pratioce, koji su nizali komentare sa izjavom saučešća, a kako mediji navode, Darko je dugogodišnji porodični prijatelj ove ugledne porodice.

Autor: