AKTUELNO

Muškarac star 35 godina sinoć oko 20 časova došao je u policijsku stanicu u Surčinu sa teškim posekotinama po vratu i preponama, a po dolasku ekipe Hitne pomoći pružena mu je prva pomoć, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

"Ispostava MUP-a u Surčinu nas je pozvala zbog lica starosti 35 godina koje je zatražilo pomoć zbog većeg broja ubodnih rana. Zatečen je u teškom stanju. Rane su najverovatnije nanete hladnim oružjem", rekla je doktorka Andrijana Ilić.

On je potom prevezen u Zemunsku bolnicu.

U Hitnoj pomoći kažu i da je nakon udesa na auto-putu u pravcu Niša, sinoć u 22.50, muškarac star 60 godina pronađen u svom automobilu bez znakova života.

Do udesa je došlo kod Tranšpeda, a za sada nije jasno da li je muškarac preminuo pre udara u drugo vozilo ili je izgubio život zbog povrede u sudaru.

U Beogradu se noćas dogodilo još pet saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno ukupno osmoro ljudi i oni su prevezeni u bolničke ustanove na dalje lečenje.

Protekle noći 22 ekipe Hitne pomoći intervenisale su ukupno 100 puta, od čega je 19 intervenicja obavljeno na javnim mestima.

Kao i prethodnih dana, najviše su se za pomoć javljali hronični bolesnici - astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima.

Autor: