AKTUELNO

Na svim objavljenim fotografijama a Fejsbuku supružnici su zagrljeni i na licima im je osmeh.

Osumnjičeni za brutalno ubistvo Zorana Obradovića (68) u Rumi, Veludin S. (50) imao je zajednički Fejsbuk profil sa svojom suprugom B. S., zbog kojeg je navodno i likvidirao Obradovića.

Kako se sumnja, motiv ubistva je žena, i to Veludinova, koja je bila u vezi i sa ubijenim Obradovićem.

Foto: Printscreen facebook

Na svim objavljenim fotografijama a Fejsbuku supružnici su zagrljeni i na licima im je osmeh.

Foto: Printscreen facebook

Obradović je pronađen mrtav između 3. i 4. marta, a njegovo telo otkrio je sin kada je došao da ga obiđe jer mu se danima nije javljao. Prema informacijama policije, iz dvorišta je nestao automobil BMW, dok je u kući pronađena krvava bejzbol palica. Obdukcija tela otkrila je jezive povrede, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti, a kao zvanični uzrok smrti navedeno je davljenje.

Ubrzo nakon otkrivanja zločina, osumnjičeni Veludin S. je uhapšen pod sumnjom da je umešan u ovaj zločin. Prema navodima, motiv za ubistvo mogao bi biti povezan sa navodnom preljubom ubičine žene sa Obradovićem. Pored Veludina S., muškarac iz Sremskih Karlovaca dobio je krivičnu prijavu zbog prikrivanja, jer je navodno preuzeo BMW nakon zločina.

Foto: društvene mreže

Zoran Obradović bio je uzgajivač visokorangiranih dobermana. Takođe, u njegovom vlasništvu bio je popularni rumski kafić "Flojd", koji je bio samo nekoliko metara udaljen od njegove kuće, a koji je navodno skoro prodao.