AKTUELNO

Ispred kuće porodice Kukučka u Bačkom Petrovcu u Ulici Oktobarske Revolucije gde žive roditelji Martine Petrović Suvajdžić, sve je mirno.

Ispred kuće parkirana su tri automobila, pretpostavlja se da je rodbina došla da izjavi saučešće porodici.

Martina i dvoje dece za koje se sumnja da su ubijeni od strane Lava i Martine, biće sahranjeni sutra.

U međuvremenu, popričali smo sa kolegama iz tepih servisa u Novom Sadu u kojem je radio Lav preko 2 godine. Kolege ga pamte kao povučeno momka, koji se nije previše nametao, ali kažu da nisu primetili ništa sumnjivo kod njega što bi ukazalo da je u nekoj sekti. Međutim niko se od njih nije sa njim družio.

- Bio je vredan i radan, radio je oko 2 godine ovde, baš sam se potresao kada sam čuo - kaže sagovornik.

Na fejsbuk profilu Martinine majke osvanule su crne fotgrafije koje impliciraju da je nesrećna žena u žalosti zbog smrti svoje ćerke i unuka.

Sekta

Podsećamo, Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) izvršili su, u petak, samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu. Dan kasnije policija je u njihovoj kući našla mrtve sinove od godinu i tri. Sumnja se da su oni ubijeni.

U kući strave u Novom Sadu u kojem su nađena mrtva deca, odnosno, dečaci stari 1 i 3 godine, nađeni su egipatski, satanistički i simboli koji predstavljaju odvajanje od kolektiva. Jedan od znakova koji je nađen na zidu je Ankh, egipatski hijeroglif koji predstavlja večni život.

Prema pisanju medija, policija je u kući na zidovima gde su Martina i Lav živeli sa decom našla crteže koji simbolizuju zagrobni život iz egipatske mitologije.

Sumnja se da su spružnici bili pripadnici sekte.

Tela mališana zatečena su u dnevnom boravku prekrivena čaršafom.

Zaplenjena je i računarska oprema, koja se trenutno veštači, saznajemo iz dobro obaveštenog izvora dobro upoznatog sa istragom.

Autor: