AKTUELNO

Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23) koji su, kako se sumnja, u subotu ubili svoje dvoje dece, nakon čega su izvršili samoubistvo skočivši sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu, uzeli su se 2020. godine u Bačkom Petrovcu, nakon čega su dobili prvog sina. Potom su otišli za Novi Sad i prekinuli kontakt sa celom familijom i poznanicima.

Kako pričaju, Martinu su poslednji put videli 2020. godine kada se udala, prenosi Blic. Međutim, o tome kakva je bila, svi pričaju drugačije.

Jedni tvrde da je bila problematična, da joj je i brat problematičan, dok sa druge strane pojedini je se sećaju kao fine devojke.

- Ona je upoznala Lava ovde u selu kada je dolazio kod rodbine. Njegova majka je odavde poreklom - kaže jedan od komšija Martininih roditelja.

Kuća u kojoj su živeli Lavovi rođaci prodata je i srušena, te niko u selu ne zna ništa o njima.

Međutim, ovaj otac koji je osumnjičen za ubistvo sopstvene dece, a koji je nakon njihove smrti izvršio samoubistvo, poznat je policiji od ranije.

- On je hapšen zbog posedovanja droge - kaže izvor i dodaje da Martina P.S. ima čist dosije.

Foto: Tanjug/Dopisnik Novi Sad

Iz istrage saznajemo i da su u kući u kojoj su nađena tela dva dečaka u dnevnom boravku zatečeni egipatski simboli zagrobnog života.

- U sobi u kojoj su spavali bio je bračni krevet i beli krevetac - kaže izvor.

Podsetimo, ispred kuće njenih roditelja vladao je muk. Roletne su spuštene, a iz kuće su se čuli glasovi. Međutim, niko nije želeo da otvori vrata.

- Kada su policajci identifikovali tela Martine i Lava, oni su obavestili majku i oca od Martine. Oni su vest primili poprilično ravnodušno - kaže izvor.

Kako navodi naš sagovornik, Martinini roditelji su u policiji rekli da nemaju uopšte kontakt sa ćerkom.

Foto: Tanjug /Dopisnik Novi Sad

- Njeni roditelji nisu ni znali da su dobili još jednog unuka - kaže naš izvor za Blic.

Kako prenose, Martina i Lav su se venčali pre 4 godine i iste godine dobili prvog sina. Nakon toga odselili su se za Novi Sad.

Skočili sa solitera

Podsetimo, mladi bračni par, izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Foto: Tanjug /Dopisnik Novi Sad

Ovaj bračni par je živeo na Petrovaradinu.

Ubrzo potom je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu.

Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

Komšije ovog para su ispričale za "Blic" da su čuli daje M. P. S. iz Slovakinja, a da je L. P. S. iz Vranja.

U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i devojka bili pripadnici sekte.

Sektolog, Dimitrije Pastuović, rekao je za Telegraf.rs da se sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Autor: