AKTUELNO

Na adresi stanovanja bračnog para, koji je juče izvršio samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, pronađena su tela dvoje dece, a komšije su ispričale za Alo! da su ranije viđali Martinu i njenu decu, dok voze bicikl.

- Viđala sam Martinu dok je bila trudna, tada je šetala šetala starijeg sina i nije mi delovala čudno. Od kad je rodila drugu bebu, nisam ih videla pola godine. Stariji dečak je bio prekrasan, imao je lokne, viđala sam ga da vozi biciklić. Žena nije radila, a supruga sam često sretala, nikad se ne bi ni javio, izlazio je sa rancem na leđima. Isao je rano ujutru na posao. Nisam ih dugo videla, mislila sam da ne žive više ovde - ispričala je komšinica.

Podsetimo, mladi bračni par, M. P. S. (23), kao i muškarac L.P. S. (25), izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Prema pisanju medija, ovaj bračni par je živeo na Petrovaradinu.

Juče je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu.

Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

Komšije ovog para su ispričale za "Blic" da su čuli daje M. P. S. iz Slovakinja, a da je L. P. S. iz Vranja.

U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i devojka bili pripadnici sekte.

Sektolog, Dimitrije Pastuović, rekao je za Telegraf.rs da se sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom.

Autor: