AKTUELNO

Jezivi zločin koji se odigrao na Pešteru potresao je Srbiju!

Apel na društvenim mrežama za nestalim Nusretom Destanovićem pokrenuo je "odmotavanje klupka" u ovom začaranom misterioznom zločinu.

Naime, kako se prvobitno spekulisalo u medijima, Nusret je poslednji put viđen u četvrtak, 8. februara 2024. godine, kada je bio u svom vozilu, "golf IV", na benzinskoj stanici u selu oko 2 sata posle ponoći. Nakon te noći, svaki trag o njemu je nestao, što je dovelo do zabrinutosti njegove porodice i prijatelja koji su se dali u potragu za njim.

Međutim, danas je došlo do najtragičnijeg kraja ove potrage, jer spekulacije da se njegovo telo nalazi u jednom bunaru ispostavile su se istinite.

Foto: Društvene mreže/privatna arhiva

Kako je Informer saznao, motiv ovog ubistva je bio ljubavni trougao čiji je učesnik bio i sam Nusret. Izvesni S.Ž. pokrenuo je svađu sa ubijenim Nusretom oko svoje supruge R.H. Kako nezvanično saznajemo, Nusret je bio u emotivnoj vezi sa suprugom S.Ž. koja je bila okidač za ovaj jezivi zločin.

Nakon saznanja S.Ž. za prevaru svoje supruge R.H., on je pozvao Nusreta, a njihova svađa se nastavila preko poruka. Posle nekoliko razmenjenih poruka u kojima je sve odjekivalo svađom, našli su se u blizini pumpe u Karajukića bunarima kada je S.Ž zadao smrtonosni udarac drvenom motkom u glavu Nusretu.

Foto: RINA

Scene na licu mesta su bile jezive, jer su se po podu videli tragovi krvi! Nakon što je ubio ljubavnog partnera svoje supruge, S.Ž. je njegovo telo ubacio u automobil i potom se odvezao do bunara gde je hladnokrvno telo bacio u isti. 

Kako je izvor blizak istrazi izjavio za Informer, S.Ž. živi u blizini tog bunara i nakon što se otarasio tela, mirno se vratio svojoj kući, i nakon kratke pripreme, dao se u bekstvo.

S.Ž. se nalazi minimalno 24 časova u bekstvu, a kako se spekuliše već se nalazi u Nemačkoj. Njegova supruga zbog koje se pokrenuo ovaj zločin nalazi se u policiji na ispitivanju.