AKTUELNO

Žena starosti 40 godina koja je skočila u ponedeljak uveče sa brane na Zapadnoj Moravi u Čačku i dalje nije pronađena, a Kurir je došao do novih saznanja. Naime, njena porodica je u ponedeljak uveče prijavila njen nestanak policiji.

Tragedija se odigrala oko 20.30 kod gradskog kupališta kojim gazduje SC "Mladost". Policija je obaveštena iste večeri, kada su i otpočeli potragu.

- Jedino što u ovom trenutku možemo reći je da je porodica u ponedeljak veče prijavila nestanak te žene - rekli su nam u Policijskoj upravi u Čačku.

Foto: RINA

Prema nezvaničnim saznanjima, žena se te večeri stepenicama popela na branu, potom je spustila tašnu i prekoračila ogradu. Za njom su tokom noći tragale spasilačke ekipe, a potragu su i juče nastavili pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice, pretražujući reku čamcima.

- U ovom delu toka Zapadne Morave voda nije duboka, međutim potragu otežavaju nepovoljni vremenski uslovi i nešto viši nivo Morave. Pretraga terena je za sada bezuspešna - kaže naš izvor.

Foto: RINA

Prema informacijama zvaničnika reč je o ženi starosti 40 godina, a pretpostavlja se da je reč o ženi čija su dokumenata i lične stvari pronađeni u tašni. Porodica žene je iste večeri policiji prijavila njen nestanak. Spasioci još uvek za njom bezuspešno tragaju.

Autor: