AKTUELNO

Tuča je izbila noćas oko tri sata.

U Subotici je u tuči dve grupe mladića demoliran jedan ugostiteljski objekat koji se nalazi u centru grada desetak metara od policijske stanice i zgrade zatvora. U incidentu je teško povređeno više osoba, dok su zaposlenoj ženskoj osobi koja je služila hranu stolicom razbili glavu, kada ih je zamolila da ne lome restoranski inventar.

U ovom ugostiteljskom objektu hrana i piće se služe tokom čitave noći. U momentu kada je izbila tuča za stolom je sedelo nekoliko mladića sa jednom devojkom, zbog koje je navodno i došlo do incidenta, u momentu kada se u objektu pojavilo još troje momaka.

Na podu restorana je bila svuda krv, a tuča se prenela u kuhinjski deo, gde je prema rečima osoblja potpuno demoliran frižider, dok je jedan od momaka nožem nasrnuo na momka, koji je pokušao da se skloni u kuhinju.

Kada je Zorica Pavlović ujutru došla u smenu zatekla je u lokalu policiju koja je obavljala uviđaj.

-Koleginica je radila noćnu smenu sa još jednim kolegom, a u zoru oko tri sata, u lokalu su sedela dva ili tri momka sa jednom devojkom. To mi je prenela koleginica, kao i da su sedeli za stolom blizu kuhinje i pili pivo. Bili su malo u pripitom stanju, a onda su u lokal ušla još tri momka. Čim su ušli na vrata, jedan od njih se pogrdnim rečima obratio devojci. Posle toga je počela svađa i tuča, stolovi i stolice bili su razbacani po lokalu. Kolega koji radi, sekao je meso u kuhinji, ušli su tamo, stolicom udarili zaposlenu ženu u leđa, a kolegu su šutnuli u kolena i odgurnuli - kaže Zorica i dodaje da očevici tvrde da u toj gužvi, kao da se nije znalo ko koga bije.

S. M.

#Radnica

#Subotica

#tuča

'