AKTUELNO

Razumeli su samo dve reči.

Miloš Marjanović, brat Zorana Marjanovića i nesrećno stradale pevačice Jelene rano jutros ponovo je dobio bubrežni napad, piše Telegraf.

- Neko je u 3 ujutru pozvao dispečere u Hitnoj pomoći, i razumeli smo samo dve reči "opet povraća". Ekipa je istog trenutka pošla na lice mesta i pacijentu ukazala neophodnu pomoć - kazali su u Hitnoj pomoći.

Miloš je sličan napad imao 28. decembra prošle godine, kada je i hospitalizovan u KBC Zemun. Tamo nije zadržavan, pa je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Foto: Printscreen Facebook

Ovog puta Miloš je ostao kod kuće, jer situacija nije bila alarmantna kao prošlog puta, ali i sada se žalio na jake bolove i mučninu izazvanu bubrežnim napadom.

Prema saznanjim, Marjanović je ostao kod kuće jer su mu lekari na licu mesta pomogli i sada se oseća dobro.

Miloš je brat Zorana Marjanovića, koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog sumnje da zna više nego što je rekao policiji o ubistvu svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Foto: Andrej Nihil

Miloš je, kao i ostali članovi porodice Marjanović bio pod lupom policijske istrage zbog ubistva Jelene. Policija je ispitivala sve članove porodice, jer je želela da nađe bilo koji trag kako bi se najmisterioznije ubistvo u Srbiji konačno rešilo.

Pročitajte još: Zoran Marjanović psihijatru ISPRIČAO SVE ŠTO ZNA i PRIZNAO da je situacija u kući bila JEZIVA!

#Hitna pomoć

#Jelena Marjanović

#Miloš Marjanović

'