AKTUELNO

I.T. (28) iz Užica je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći jutros na magistralnom putu Užice-Mokra Gora, a postoje dve verzije zbog čega je došlo do tragedije.

U toku je istraga u vezi teške saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros na magistralnom putu Užice-Mokra Gora, u Šargan Vitasi u Kremnima kada je stradao I.T (28) iz Užica. Potvrđeno je da je putnički automobil u kome je bila ekipa od četiri snimatelja bila u svadbenoj kolona koja se kretala iz Užica ka Mokroj Gori.

"Utvrđuje se razlog zbog koga je putnički automobil prešao na suprotnu traku puta. Moguće je da je preticao kolonu, a postoji i mogućnost da je zaspao za volanom, a zatim se direktno sudario sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca. Kamion se odmah zapalio, a u putničkom vozilu preminuo je vozač I. T. Tri putnika su prevežena u užičku bolnicu gde su u stabilnom stanju. U svakom slučaju istraga će utvrditi detalje ove strašne nesreće", otkriva izvor blizak istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama, I.T. je radio u foto studio "Lazar" iz Užica. Prethodnu noć su imali snimanje na jednom rođendanu gde su ostali do kasno posle ponoći.

Autor: