AKTUELNO

Od tragične smrti pevačice Jelene Marjanović (33) prošlo je više od godinu i po dana, a ubistvo je ostavilo dubok trag na njene najmilije i poremetilo im živote.

Njena sestra Teodora Krsmanović otkriva najveću enigmu koja je muči u vezi sa ubistvom Jelene, ali se i priseća najlepših momenata koje su provele zajedno.

Jecin poziv i reči "Tetka, spremi se, stiže nam još jedan član" bile su najemotivnije i najprijatnije iznenađenje u životu koje mi je priredila - kaže Teodora, sećajući se dana kad je mala Jana došla na svet.

Šest godina kasnije Jelene više nema, a Jana odrasta bez majke. Teodora objašnjava da devojčicu to i dalje jako pogađa, pa na sve načine pokušava da bude kao svoja mama.

-Jana me jako podseća na Jecu. Primećujem da već sada, kroz fizički izgled, pokušava da se poistoveti sa njom, počevši od želje da ima crnu kosu i da se bavi muzikom - kaže Teodora.

Foto: Informer

Od Jeleninog ubistva brojna pitanja su ostala nerešena, ali Teodoru najviše muči jedno.

-U mojoj glavi je najveća enigma ubistvo. Odgovor za kojom tragam od Jecine smrti jeste zašto bi neko oduzeo jedan tako nevin i čist život. Ko je imao motiv? Jeca nije imala ni namanje nesporazume ni sa prijateljima ni sa poznanicima. Imala je odabran krug prijatelja, koji su uvek bili oko nje -kaže Teodora.

Jelenina sestra navodi i da joj posle svega mnogo nedostaju njihovi razgovori koje su vodile do ranih jutarnjih sati i otkriva koja joj je najdraža uspomena od nje.

- Stalno mi je u mislima. Najviše mi nedostaju naši razgovori koje smo vodile do ranih jutarnjih sati. Razgovarale smo o svemu, ponajviše o Janinom obrazovanju, na koje sam, pored Jece imala veliki uticaj. Kad bih izdvojila neku uspomenu, to bi bio plišani meda koji sam dobila od Jece. To je bio poklon od njenog prvog honorara, koji je zaradila sa 15-16 godina - priseća se Teodora.

Kad je Jelena ubijena, Teodora je često imala košmare.

- Sanjam je u kontinuitetu. Kad se dogodilo ubistvo, imala sam neprijatne snove od kojih sam duže vremena imala poteškoće. Kasnije su se snovi promenili. Uglavnom su to događaji iz prošlosti. Obuzme me sreća kad je bar na trenutak vidim nasmejanu i srećnu. I onda mi ujutru bude teško kad shvatim da je to bio samo san - kaže Teodora.

Pročitajte još: STIGLI REZULTATI REKONSTRUKCIJE UBISTVA: Jelena Marjanović NIJE ubijena na nasipu?!

#Jelena Marjanović

#Teodora Krsmanović

'