AKTUELNO

Pitanje je dana kada će tužilaštvo naložiti novi pretres .

Kuća, radionica i pomoćne prostorije porodice Marjanović kriju ključne dokaze za rešenje zverskog ubistva pevačice Jelene Marjanović (33) i pitanje je dana kada ce tužilaštvo naložiti policiji novi pretres.

- Dokazi koji su do sada izvedeni ukazali su da se u kući, radionici ili pomoćnim prostorijama porodice Marjanović krije dleto kojim je Jelena, najverovatnije, ubijena. Obdukcija je pokazala da je Jelena usmrćena metalnim predmetom, koji najviše podseća na mali šrafciger, dok su saslušani svedoci izjavili da se Zoran bavio duborezom i da je koristio dleto koje je mu je vrlo slično! Ovaj podatak ukazao je na nove okolnosti i automatski nametnuo nove provere - kaže izvor blizak istrazi.

Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za svirepo ubistvo supruge, pritvor može da traje najduže do 10. marta 2018. Ako tužilac do tada ne prikupi dovoljno dokaza i ne podigne optužnicu, Marjanović će po sili zakona morati da bude i pušten na slobodu.

ISTRAGA UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Od spekulacija u medijima do TAJNI koje krije Zoranova porodica (VDEO)

- Produžavanje pritvora Zoranu Marjanoviću znači da tužilacka istraga još nije završena i da nisu izvedeni svi predloženi dokazi. Za krivično delo teškog ubistva zaprećena je kazna od 10 do 40 godina zatvora, zbog čega je rok za zastarelost 40 godina! Ako ova generacija policije ne reši slucaj, očekujem da će to uraditi generacije koje budu došle posle njih. Dešavalo se da slučajevi kao što su ovaj budu rešeni posle 10 do 15 godina. Pevačica je zverski ubijena, zbog čega su njena porodica, kao i javnost zaslužili da saznaju istinu - ističe advokat Nebojša Milosavljević.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

'