AKTUELNO

Uroš Pašajlić (38), za koga se sumnja da je svoju osmogodišnju ćerku držao zarobljenu u stanu na Mirijevu, prema nezvaničnim saznanjima Kurira, navodno je slomio bravu na svom stanu kako bi osigurao da devojčica ne može da izađe.

Naime, policija je u petak u stan provalila tako što je lisicama kroz prostor za kvaku pomerila jezičak i otvorila vrata.

- Tako je pronađena devojčica u kadi, iza vrata kupatila koja su bila dodatno zaključana, a ključ je bio sa spoljne strane brave- kaže izvor Kurira i dodaje:

- U bravi je bio i polomljen ključ. Brava je bila razvaljena, a kvaka u sandučetu, naverovatnije da bi, dok on nije tu, neko mogao da obilazi devojčicu, zbog čega se sumnja da je otac monstrum imao saučesnika.

Foto: Pink.rs

Zbog toga se, kako objašnjava, pretpostavlja da je još neko znao da je devojčica zaključana i u teškom stanju, a slučaj nije prijavio.

Inače, komšije tvrde da je Pašajlić sinoć oko ponoći viđen u ulazu koji je prekoputa sa zadnje strane.

- Kad su se upalila svetla istrčao je iz ulaza jer je komšija izašao da prošeta psa.

Takođe, vlasnica stana u kom je devojčica bila, čim su se zgrade izgradile kupila je stan ovde i odselila se u inostranstvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Uroš Pašajlić nalazi se u bekstvu od petka, kada ga je partnerka (47) prijavila za nasilje nad njom i otkrila da on svoju ćerku godinama drži zarobljenu u stanu! Da stvar bude još gora, Uroš je sve vreme dok mu je ćerkica bila zatočena i gladna svakodnevno obvjavljivao fotografije i video klipove na društvenim mrežama!

Prema prvim informacijama devojčica je gotovo od rođenja bila u Domu za nezbrinutu decu jer su joj roditelji bili zavisnici, a kao četvorogodišnjakinja vraćena je ocu jer se smatralo da on "podoban za brigu o njoj".