AKTUELNO

Mladiću Z. V. (21) su lisice na ruke stavljene rano ujutro, jer se sumnjiči da je pretukao oca (55), koji je od batina preminuo. Porodićna tragedija se dogodila u selu Bosut kod granice sa Republikom Srpskom u ataru grada Sremska Mitrovica.

Kako saznajemo, telo pretučenog čoveka u svom dvorištu je pronšao domaćin i komšija nastradalog te je odmah alarmirao policiju.

Po prijavi da je pronađeno telo, odmah se ragovalo. Tokom uviđaja na telu su primećeni tragovi udaraca. Istragom koja je usledila, klupko je polako počelo da se odmotava – naveo je naš izvor i dodao:

Saznalo se da su nastradali i njegov sin tokom ponedeljka uveče, bili zajedno u komšiluku u gostima te da su tamo dosta popili. Istragom je utvrđeno da su nakon odlaska iz komšiluka, oni nastavili da piju, pa može se reći u komšijinom dvorištu. Sumnja se da je tokom ispijanja alkohola u jednom trenutku između njih izbila svađa. Kako se dalje sumnja, svađa je prerasla u fizički obračun a ona u u smrt -naveo je izvor.

Prema njegovim rečima, nakon tuče sumnja se da je Z.V. otišao kući gde je legao da spava.

- Nakon što je policija uradila uviđaj, na šakama osumnjičenog je pronašla tragove tuče, odnosno da je nekoga udarao. Uzeti su otisci i drugi biološki tragovi kako sa žrtve tako sa osumnjičenog. Po završenom uviđaju telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Sumnja se da ubistvu kumovao alkohol podgrejan lošim porodičnim odnosima – rekao je izvor.