AKTUELNO

Stefan Zlatanovic (1995) iz Lebana, Luka Vučetic (1997) iz Kraljeva i saučesnica (maloletnica) uhapšeni su efikasnom akcijom policije po nalogu Višeg javnog tužilašta u Beogradu, zbog sumnje da su ubili Ranka Radoševića Eskobara, saznaje Pink.rs.

Pink.rs je na licu mesta, a donosimo vam ekskluzivni snimak hapšenja ubica Eskobara!

Oba muškarca imaju dosije. Pronadjen je im je i pištolj u stanu.Sumnja se da su u pitanju pripadnici ogranka kavačkog klana, kao i da su plaćene ubice.Podsetimo, Radošević je ubijen 9. marta, dok je sedeo u kafiću na pumpi u Rušnju.

Video: Pink.rs

Dvojica maskiranih mladića, sa kapuljačama i hirurškim maskama su usnimljeni na kamerama video nadzora. Nakon što su pobegli sa mesta zločina, na Petlovom brdu pronađen je zapaljeni "golf", za koji se sumnja da su počinioci ukrali i koristili za ubistvo.Radošević je povezivan i sa škaljarskim i sa kavačkim klanom.

Ubijeni Eskobar navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je likvidiran u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.Radoševič je dovođen u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.Eskobar se bavio prodajom vozila, a mušterije su mu bile ljudi iz podzemlja. Kako je "Blic" pisao, on je prepravljao obična vozila u blindirana i time povećavao njihovu vrednost.

Autor: Pink.rs